Terugblik: kerstklaverjassen, kerstpakketten, concert Wulpkapel & feestavond

We mogen weer terugkijken op een zeer geslaagde decembermaand in het dorpshuis. Hieronder een terugblik op alle activiteiten:

Kerstpakketten en concert Wulpkapel
Traditie in Noordwijk is dat alle inwoners die ouder zijn dan 70 jaar met de kerst een kerstpakket ontvangen. Een oude traditie ontstaan vanuit de Nederlands Hervormde kerk en die jaren geleden is overgenomen door het dorpshuis en Plaatselijk Belang. Dit jaar was er ook een bijdrage gedaan vanuit het dorpsbudget wat de gemeente beschikbaar stelt voor zogeheten verbindende activiteiten. Alle 70+ inwoners waren uitgenodigd om het pakket af te halen in het dorpshuis alwaar de Wulpkapel zorgde voor een spetterend kerstconcert. In totaal zijn er in Noordwijk 42 huishoudens waar één of meerdere personen ouder zijn dan 70. De mensen die niet naar de Weme konden komen kregen uit handen van Albert Smid het kerstpakket aan huis. Een 30-tal inwoners woonden het concert op zaterdag 23 december bij en kregen aldaar het pakket. Het pakket bestond dit jaar wederom uit diverse lekkernijen en een paar non-food producten. Een traditie die we hopelijk nog lang kunnen doorzetten.

 

Kerstklaverjassen 27-12-2023
Op woensdag 27 december stond het kerstklaverjassen op het programma. 28 deelnemers hadden zich aangemeld. Er werden weer 4 bomen van 16 gespeeld. Uiteindelijk kwam Hendrik Tuinstra als winnaar uit de bus. Natuurlijk werd er na afloop nog uitgebreid nagezeten en genoten van een borrel en een snack. Met dank aan de vrijwilligers die achter de bar stonden.
 
 
Feestavond 28-12-2023
Donderdag 28-12 was er een grote feestavond met live muziek in het dorpshuis. Vanaf 21.00 uur traden diverse artiesten op. Het was een zeer druk bezochte avond. Er werd volop gedanst en meegezongen. Om 01.00 uur stopte de muziek maar de aanwezigen bleven nog tot in de late uurtjes nagenieten. Een zeer geslaagde avond mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren vanuit het dorp. Dank aan een ieder die meegeholpen heeft deze avond. Volgend jaar gaan we er weer voor.
 
Scroll naar boven